Novinky

Farma je založena 2005, obec Ouběnice-Chaloupky, výměra 11ha oploceno kopec s názvem Hora,( pískovcovité seskupení) s okolními louky a potokem z blízkého rybník..
Jak vybrat hovězí maso? Roštěnec, pupek nebo hovězí krk? Máte chuť na to ugrilovat si pořádný steak, ale nevíte jaké maso vybrat? Jestli ho marinovat a kdy jej ..
Krk, péro (podplečí) vaření (polévky), dušení (guláše), mletí Plec dušení (guláše, se zeleninou, …), pečení (kulatá plec – falešná svíčková), vaření Vysok..
Ve FoodIN cateringu připravujeme jídla primárně z lokálních surovin a produktů. Přinášíme kvalitní české suroviny přímo ke koncovým klientům na různé oslavy, ak..
Carpaccio se zrodilo v Benátkách v 60. letech minulého století a nedostalo jméno ani podle zákaznice, která si přála pokrm ze syrového masa, ale nechtěla tatars..
Zobrazuji 1 až 5 z 5 (celkem stran 1)